ARTVİN / BORÇKA - Düzköy Ortaokulu

Kas

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantısı okulumuz velilerinin katılımıyla gerçekleşmiştir. Okul Aile Birliği başkanlığına yine önceki dönem başkanlık yapan Muhammed Ali ÖZTÜRK seçilmiştir. Toplantıda 2022-2023 eğitim-öğretim yılında okul aile birliği başkanlığı yapan Muhammed Ali ÖZTÜRK'e kurumumuza verdiği hizmet ve katkılardan dolayı Okul Müdürü Atilla TEKİN tarafından plaket verilmiştir. 2023-2024 eğitim-öğretim yılına dair bilgilendirilmeler yapılmış, veli-öğrenci-öğretmen iş birliğine dair fikir alışverişi yapılmıştır.Toplantıya katılan değerli velillerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler nedeniyle ders giriş-çıkış saatlerinde değişiklik yapılmıştır.Yönetmeliğe göre bir ders saati süresi 40 dakikadır. Okul yönetimince tekli eğitim yapılan okullarda bir teneffüs en az 20 dakika olmak üzere diğer tenefffüsler için en az 15 dakika oalcaktır.

Ekm

OKULUMUZUN 2022-2023 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILINDA  5,6,7 VE 8. SINIFLARA UYGULAYACAĞIMIZ DENEME TAKVİMİ

Kas

KASIM AYI YARDIMCI KAYNAK DESTEK PAKETİ ERİŞİME AÇILDI