ARTVİN / BORÇKA - Düzköy Ortaokulu

Kas

2-7 KASIM ARASI LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR  HAFTASINDA  LÖSEMİ FARKINDALIK PANOMUZ VE  SINIF İÇİ LÖSEMİ BİLGİLENDİRİCİ VİDEOLARIMIZ

TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ FATMA BİLGİÇ TARFINDAN KOORDİNE EDİLEN,

EYLÜL AYININ EN ÇOK KİTAP OKUYAN  ÖĞRENCİSİ (OĞUZHAN ÇELİK) OLDU

OKULUMUZ ADINA "KİTAP KURDU" ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ .

6.SINIF BÖLÜNEBİLME KURALLARI ETKİNLİĞİ VE OYUNU YAPILDI.

Eyl

GÜNEŞ VE AY TUTULMASI ARASINDAKİ FARKLAR VE BENZERLİKLER KONUSUNU DENEYEREK ÖĞRENDİK

5. SINIF İNGİLZCE DERSİNDE ÜLKELER VE MİLLETLER KONUSU ETKİNLİĞİMİZ

6.SINIF İŞLEM ÖNCELİĞİ ŞARKI VE DRAMA ETKİNLİKLERİMİZ

5.SINIF MİLYONLAR KONUSU ETKİNLİĞİMİZ

GÜNEŞ İLE DÜNYA'NIN BÜYÜKLÜKLERİNİ KARŞILAŞTIRIYORUZ

Haz

Çoçuklarımızı bulundukları şartlardan uzaklaştırmak,hayal kurabilmelerini sağlamak,yeni kahramanlarla tanıştırmak ve bilgiye ulaşmalarını sağlamak adına kurulan kütüphanemize imkan sağlayan CEM ADRİAN ,KÖY OKULLARI YARDIM PROJESİ ve Türkiye'nin birçok şehrinden kitap gönderen gönüllü dostlerımıza teşekkür ediyorum.Bizim için her şey bir hayalle başladı,imkansız dediğimiz yerde umutlarımız yeşerdi ve çalışmalarımız başladı.Kütüphanemizin duvarlarına gökyüzünü,tavanına ise uzayı taşıdık.Malzemeler geldikçe kütüphanemiz şekillenmeye,kitaplarımız geldikçe raflarımız renklenmeye başladı.Kütüphanemiz tamamlandığında ise hayallerine ulaşmış öğretmenler ve çocukların güzel tebessümü oldu geriye kalan.

May

OKULUMUZUN ARŞİV ODASINDA TEMİZLİK VE DÜZENLEME YAPILDI TEMİZLIK ÖNCESİ VE SONRASI FOTOĞRAFLARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

May

Evlerdesiniz ama yalnız değilsiniz çocuklar! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından keyifli içerikler "Evde Eğitim Paketi"nde sizler için bir araya getirildi.

"EĞLEN" butonuna basarak siz keşfedin lütfen! Hadi...

''EVDE EĞİTİM PAKETİ'' İÇİN TIKLAYINIZ

Nis

Eğitim takvimi

Nis

5.sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersi Milli Kültür teması kapsamında Dede Korkut Destanını kavramak ve kültürümüzün en önemli unsuru Dede Korkut'u daha yakından tanımak için röportaj yaptılar.

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLADIKLARI PANOLAR.