ARTVİN / BORÇKA - Düzköy Ortaokulu

0 466 4212069
Düzköy Köyü 08400 BORÇKA / ARTVİN
Vizyon
Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade üretimde varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren lokomotif bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
08.30 /15.15
Ulaşım
Okulumuz Borçka İlçe merkezine 8 km uzaklıkta olup, yolumuz tamamen asfalttır. 1 kmlik kısım ise Borçka ve Hopa ana yolu üzerinden ayrılıp eğimli ve virajlıdır.
Öğretmen servisi vardır.
Düzköy Köyü Borçka / ARTVİN
Okulumuz il merkezine 41 km, ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.